Tearoom

LET OP: Onze tearoom zal voorlopig helaas gesloten blijven ook na 1 juni. Zolang de 1,5 meter regel van kracht blijft, kunnen wij de tearoom niet op een veilige manier openstellen. Ook zullen er daarom voorlopig geen high tea reserveringen worden aangenomen.

In onze tearoom kunt u genieten van een heerlijk kopje koffie of thee met bijvoorbeeld een huisgemaakte Snicker brownie of een stukje “keek van de week”. En probeer zeker een keer onze scones met clotted cream (de échte uit Cornwall) en jam.

Ook kunt u bij ons terecht voor een High Tea, English Tea of Cream Tea.

High Tea

De high tea zoals u deze van ons gewend bent. U begint hierbij met diverse sandwiches en terwijl u hiervan geniet en uw eerste theetje inschenkt, bereiden wij de volgende gang voor: de warme hartige hapjes!
Hierna gaan we verder met zoet! Bij de zoete gang krijgt u een etagère gevuld met allerlei heerlijke zoete hapjes, aangepast aan het seizoen en uiteraard allemaal huisgemaakt!
En als laatste gang tenslotte de scone. Deze wordt geserveerd uit de oven met overheerlijke clotted cream (uit Cornwall), jam en zelfgemaakte lemon curd!

Daarbij kunt u natuurlijk onbeperkt onze theesoorten uitproberen. Ons assortiment bestaat uit ongeveer 130 soorten, dus keuze genoeg! Probeer bij de High Tea bijvoorbeeld de Earl Grey Classic. Een heerlijke zwarte thee met bergamot en een vleugje jasmijn.

Houdt u er rekening mee dat een High Tea zeker 2 – 2,5 uur duurt. Dus neem er rustig de tijd voor.

SAM_2374

English Tea

Bij de English Tea wordt hartig en zoet in één gang samengebracht. Deze Tea is iets minder uitgebreid dan de High Tea maar er valt zeker nog genoeg te genieten. De etagère wordt rijkelijk gevuld met hartige, warme en zoete hapjes. Ook bij de English Tea zijn alle hapjes huisgemaakt en kunt u onbeperkt onze theesoorten uitproberen.

Uiteraard serveren wij bij de English Tea ook een scone met clotted cream, jam en zelfgemaakte lemon curd.

Cream Tea

De Cream Tea is een feest voor de echte zoetekauw! Want deze Tea bestaat uit alleen zoete hapjes. U begint bij de Cream Tea met de scone en terwijl u daarvan geniet, bereiden wij de étagère met heerlijke huisgemaakte zoete lekkernijen voor.

Combineer de Cream Tea met onze zoete smaakjestheeën of probeer een neutrale thee zoals Ceylon of Darjeeling.

Ook bij een Cream Tea bent u zeker 1 – 1,5 uur zoet. Ook hier geldt, neem er de tijd voor en geniet van alle lekkernijen.

Prijzen (per persoon):

Cream Tea ………… € 16,50
English Tea ………. € 19,50
High Tea ……………. € 23,50

Reserveren

Wij serveren onze Tea’s van woensdag t/m zaterdag vanaf 12:00 uur. Omdat wij al onze producten vers bereiden, is reserveren noodzakelijk.

Bel ons: 010-2730133 of mail ons: expreszokoffiethee@telfort.nl of gebruik het formulier op deze site.

Wij hopen u binnenkort in onze tearoom te mogen begroeten!