Kruidenthee

Brandnetel

100% Brandnetelblad.
Brandnetel staat bekend om haar reinigende werking. Het werkt bloedzuiverend en vochtafdrijvend. Geschikt voor een mooie huid en als ondersteuning bij een dieet of als detox thee.

Mr. Curcuma

Pittige kruidenmelange met appelstukjes, kurkuma, gember, kaneel, amandel, steranijs, nootmuskaat en Ashwagandha-extract (Ashwagandha is een Indiaas kruid en heeft een gunstige werking op lichaam en geest). Lekker als opkikker in de ochtend, bereid met melk wordt dit een heerlijk drankje voor het slapengaan.

Green Maté

Traditionele groene maté. In veel landen van Zuid-Amerika wordt de stimulerende maté gedronken met een zilveren rietje (bombilla) uit een uitgeholde kalebas (Calebasse). Echter haar aardse smaak komt ook tot zijn recht in een klassiek kopje thee

Happy Chai

Heerlijke pittige kruidenmelange met vanille, kardemom, gember, nootmuskaat, kaneel en zoethout.

Hot Shot

Kruidenmelange met koriander, kaneel, gember, nootmuskaat en rode pepertjes. Een goede opkikker om de dag mee te beginnen!

Kamille

100% Kamille, Egyptisch.
Kamille is een waar wondermiddel. Het werkt goed tegen stress, ontstekingen, buikkrampen en spierpijn.

Lemon Chai

Kruidenmelange met citroengras, gember, kaneel, kruidnagel, zwarte peper, roze peper en kardemom

Lindebloesem

Lindebloesem is bloesem afkomstig van de lindeboom. Eigenlijk is lindebloesem thee dus geen kruidenthee maar een bloementhee. Lindebloesem thee staat al eeuwenlang bekend als zeer gezonde thee en werkt o.a. goed bij verkoudheid, griep en koorts.

Pepermuntblad

100% pepermunt, gehele blad (Menthe piperitae)

Powerkick

Kruidenmelange met bramenblad, pepermunt, citroenmelisse, kamillebloesem, rozenblaadjes, verveine en ginseng wortel.

Spicy Honey Lemon

Lekkere pittige kruidenthee met gember, honing en citroen.

Sterrenmix

Kruidenmix bestaande uit venkel, zoethout, pepermunt en steranijs.

Venkel

100% venkel (Foenugraeci totum)
Venkel is een zeer bekend kruid met een lichte anijsachtige smaak. In het algemeen brengt venkel de ingewanden tot rust. Voor mensen die soms last hebben van de darmen, kan venkelthee uitkomst bieden. Deze thee bevat namelijk verschillende vezels die kunnen bijdragen aan een gezonde darmflora.

Verbena (Verveine)

Verveine (citroenverbena) is een geurig kruid met een frisse citroengeur en smaak. Het wordt veel gedronken na het eten vanwege de goede werking op de spijsvertering. Verveine kalmeert de zenuwen en ontspant het lijf. Kortom de ideale avondmix.

Zoethout

100% zoethoutstukjes (Liquiritiae nat. Concis)