post

Onze choc-o-lait als favoriet!

Onze choc-o-lait chocolademelk is verkozen tot winnaar door het test team van “uit en thuis in Schiedam”.

Hieronder vindt u een korte impressie van het stukje dat onlangs in dit boekje is verschenen:

“Het drietal gaat naar Expreszo Koffie en Thee op de Hoogstraat. Hier hebben ze de keuze uit verschillende soorten chocolademelk. Ze kiezen voor de warme melk waarin zij zelf een Belgische bonbon kunnen smelten. Er zijn verschillende smaken: melk, puur, wit, hazelnoot, irish cream en cointreau. Bij het proeven barsten ze uit in een unaniem ‘jaaa’-geroep. Vooral van de wiite chocolademelk worden ze erg enthousiast. Ze zijn het erover eens: met de warme chocolademelk zit het in Schiedam wel goed. En als Nonna de Sint mee kon nemen voor een kopje hete choco, dan zou ze lekker een bonbonnetje gaan smelten bij Expreszo”